MAAILMAN VAHVIMMAT U90kg / U105kg MIEHET KOHTAAVAT LIPERISSÄ

MAAILMAN VAHVIMMAT U90kg / U105kg MIEHET KOHTAAVAT LIPERISSÄ 4-5.8.2018

Alempien painoluokkien voimamiesten MM-kilpailut käydään Elokuussa Liperissä. Paikkana on Liperin uusi kauppakeskus.
Kilpailu on osa kansainvälistä Strongman Champions League sarjaa. Kilpailuun odotetaan kaikkiaan lähes 60 kilpailijaa, n. 25 eri maasta mm. Uudesta Seelannista, Australiasta, Kanadasta, Etelä Afrikasta, USAsta, Iranista, Intiasta, sekä tietysti Euroopan eri maista.
Tapahtuma alkaa Joensuun kävelykadulta jo 3.8. klo 19 jossa kilpailijat esitellään yleisölle, sekä Hallitseva Suomen Vahvin Mies Mika Törrö koittaa uutta MEtä kehikonkannattelussa. Ensimmäinen kilpailupäivä tulee olemaan karsinta, josta molemmista sarjoista 12 parasta pääsevät finaalipäivälle.

Viime vuoden Maailman Vahvin U90kg sarjassa oli Suomen Markus Laine, joka on myös tänä vuonna mukana kisaamassa ja taistelemassa varmasti uudestaan tittelistä. U105kg sarjassa oli viime vuonna myös vahva menestys suomalaisilla. Maailman Vahvin Mies kakkonen oli Mika Nikkonen ja kolmonen Paavo Paaso. Heidät nähdään myös Liperissä tänä vuonna.

Kilpailu kuvataan lähes sataan maahan eri Tv kanaville. Suomessa se nähdään MTV3, sekä C-More kanavilla. U90kg / U105kg SCL Maailman Vahvin Mies Liperissä Ylämyllyn uusi kauppakeskus 4-5.8. Klo 12. Yleisöllä on Vapaa Pääsy tapahtumaan.

Strongman Champions League

– Strongman Champions League on maailman kovin ja suurin voimamies sarja, jossa kilpailevat Maailman parhaimmat ammattilaiskilpailijat. Kaikkiaan 16 osakilpailua 2018 sisältävä sarja käydään ympäri maailmaa mahdollisimman eksoottisissa ja näyttävissä paikoissa. Sarja kuvataan ja näytetään lähes sataan maahan, eri TV kanavien välityksellä. Lisätietoa sarjasta www.strongmancl.com