Arkivoimaa™ - ryhmäliikuntatunnit

06.10.2017
Arkivoimaa™ - ryhmäliikuntatunnit

Jokaisen mahdollisuus olla oman elämänsä vahvin mies tai nainen. Heavy Eventsin Arkivoimaa™ - ryhmäliikuntatunnit ovat uusi ulottuvuus
toiminnallisessa harjoittelussa.
Tuntien eri versioissa käydään kehoa läpi kokonaisvaltaisesti kiertoharjoitteluna vahvin mies/nainen-, otevoima- ja Highland Games lajeista simuloiduilla harjoitteilla.
Harjoitusten sisältö sopii kaikille perusterveille, voima- ja toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille kuntoilijoille.
Tunneille perehdytään oikeisiin nostotekniikoihin ja luodaan osallistujille arkisessa elämässä tarvittavia, käytännöllisiä arkivoimia.
Heavy Events kouluttaa liikuntakeskusten/toiminnallisten salien ohjaavat tuntien vetämiseen ja tarvittaessa pakettiin saadaan mukaan myös harjoituksiin sopiva
välineistö, mikäli salin varustus ei sitä kata. Osa harjoitteista suoritetaan käytännössä jokaiselta kuntosalilta löytyvällä välineistöllä.

Arkivoimaa™ kokonaisuus sisältää:
- ohjaajien käytännön läheisen koulutuksen (2-8 x 2 vrk tuntimäärästä riippuen).
- koulutusmateriaalit ja turvallisuusohjeet.
- kouluttajan läsnäolon ensimmäisillä tunneilla, jotka ohjaajat suorittavat.
- tarvittaessa välineistöä monipuolisen tuntivalikoiman rakentamiseen.

Tällä hetkellä valikoimassa on neljä erilaista tuntivaihtoehtoa. (Arkivoimaa™ 1-4). Kokonaisuuden hintaan vaikuttaa ohjaajien ja valikoimaan otettavien tuntien määrä
sekä tarvittava välineistö ja liikuntakeskuksen paikkakunta logistisista syistä. Pyydä tarjous osoitteesta info@heavyevents.fi.

Arkivoimaa™ - kokonaisuuden hankinta on ostajalle kertaluontoinen asia - emme peri mitään royalty- yms kuluja tulevaisuudessa, vaan kokonaisuuden ostava
liikuntakeskus/toiminnallinen sali saa oikeuden käyttää tuotemerkkiä kyseisellä paikkakunnalla rajoittamattoman ajan.
Ainoat lisäkulut tulee, mikäli liikuntakeskus haluaa kouluttaa lisää ohjaajia tai jo koulutuksen käyneille koulutetaan lisää tunteja.

Yhteistyöterveisin,
Jyrki Rantanen
info@heavyevents.fi
http://www.heavyevents.fi/arkivoimaa